slide1 slide3

TvojKouč.sk | vzdelávacie centrum©

Osobnostný, vzťahový a kariérny rozvoj

Hodnotenie používateľov: 5 / 5

Hviezdy sú aktívneHviezdy sú aktívneHviezdy sú aktívneHviezdy sú aktívneHviezdy sú aktívne
 

 

Myslíte si, že váš posledný rozhovor s kolegami mohol dopadnúť lepšie ? Zdá sa vám, že vám chýba know how ako byť presvedčivým, úspešným a užitočným manažérom ? Ste presvedčení, že by ste chceli riešiť spory a nedorozumenia na pracovisku (alebo doma) bez stresu a s väčšou mierou pokoja ? Spolupracujete vo vašom tíme, no nejde to ľahko ? Myslíte si, že je užitočné niekedy sa zastaviť a skúsiť sa naučiť a potom vyskúšať niečo nové ?

Tréning je špecifickou formou vzdelávania zamestnancov. Využíva interaktívnu metodiku - cvičenia, manažérske a rolové hry, simulácie, diskusie apod. nejde iba o to, že sa niekto niečo učí, ale o to, že sa učí zážitkovým spôsobom, čiže vlastnou skúsenosťou. Tréningu môže/nemusí predchádzať analýza a identifikácia vzdelávacích potrieb tímu, oddelenia, alebo organizácie.

Po identifikácii vzdelávacích potrieb spolu s klientom navrhujeme obsah jednotlivých tréningov tak, aby presne zohľadňovali potreby klienta. Po absolvovaní tréningu, alebo série tréningov spoločne s klientom hodnotíme, či a v čom bolo vzdelávanie užitočné, či sme správne zvolili ciele, ako aj to, či boli vhodne identifikované potreby. Čo sa na našich workshopoch a tréningoch naučíte?

• Ako zvládať vlastné emócie a ako ich konštruktívne využiť v rozhovore s druhými ľuďmi (kolegami, podriadenými, nadriadenými, doma, aj v práci)?
• Ako zvládať tlak, ísť si za sojim, podávať výkon a súčasne byť k sebe aj druhým láskavý?
• Ako počúvať a počuť v rozhovore to, čo je pre druhých ľudí dôležité, ako im porozumieť a ako dať toto porozumenie najavo?
• Ako sa pripraviť na zásadné a dôležité rozhovory?
• Čo využívať ak chceme druhých ľudí sprevádzať, alebo koučovať?
• O čo sa oprieť ak chceme druhých ľudí viesť, alebo im dávať spätnú väzbu?
• Ako viesť rozhovor ak chceme druhých ľudí ovplyvňovať, alebo s nimi vyjednávať o tom, čo je pre nás dôležité?
• Čo pomáha, ak chceme druhých ľudí povzbudiť, alebo motivovať k tomu, čo je hodnotné?
• Ako viesť významné rozhovory s druhými ľuďmi?
o v skupinách na poradách a pracovných stretnutiach
o individuálne pri zadávaní práce a hodnotení práce
o pri riešení nedorozumení, sporov alebo aj vážnych konfliktov
o pri delegovaní, koučovaní, mentorovaní a konzultovaní
• Ako interaktívnym spôsobom naučiť ľudí byť užitočnými pomáhajúcimi?
o koučmi
o mentormi
o poradcami
o supervízormi

Ďalšie témy našich workshopov
• Ako vybrať správneho človeka na voľnú pozíciu? (tvorba kompetenčného modelu, assessment centrum, príp. individuálna psychodiagnostika)
• Ako ušiť správny program rozvoja pre pracovníka? (development centrum, organizačná rolová analýza, individuálna psychodiagnostika, výcvik mentoringu)
• Ako rozpoznať v čom sú ľudia dobrí a v čom sa potrebujú rozvíjať (workshopy: identifikácia a analýza rozvojových potrieb v organizácii, dizajn vzdelávania, hodnotenie dopadu vzdelávania)
• Ako transformovať organizáciu, ako prijať a implementovať zmeny v organizácii (facilitácia workshopov v procese riadenia zmien, konzultácie, koučovanie riadiacich pracovníkov)
• Ako si lepšie rozumieť a akceptovať sa, ako riešiť konflikty v tímoch a medzi skupinami (facilitácia workshopov)

Ako ste na tom Vy, našli ste niekde priestor a možnosti pre svoj rast ako vedúci alebo manažér ? Ak hľadáte odpovede na podobné otázky, resp. máte záujem investovať do rozvoja seba samého, alebo svojich spolupracovníkov - sme tu pre Vás: TvojKouč.sk

Chcete ešte viac rozvinúť svoje komunikačné, prezentačné, obchodné alebo manažérske zručnosti ? Chcete byť vo svojej pracovnej oblasti a kariére ešte úspešnejší, efektívnejší či sebavedomejší ? Chcete investovať viac do seba a svojho osobnostného alebo kariérneho rozvoja ? Kontaktujte nás, radi Vám poradíme.

coaching for you bratislava

Trénujeme Vás na úspech. Rozviňte svoj osobnostný a odborný potenciál na maximum. Investícia do seba samého je tou najlepšou investíciou. Individuálny prístup, skvelý servis, dlhoročná tradícia - skrátka výnimočný rozvojový program. Naši lektori, tréneri a odborní koučovia sú tu plne pre Vás. Infolinka:  0940 575 609

Najbližšie otvorené školenia | aktuálny kalendárny mesiac


skolenie komunikacia asertivita prezentacia kurz      skolenie ako obchodovat kurzy seminare      skolenie manazerske zrucnosti trening manazerov                               "Komunikačné zručnosti"                                 "Predajno obchodné zručnosti"                        "Manažérske a líderské zručnosti"

Konzultacie

 

TvojKouč.sk | rozvojové centrum®
Záhumenská 13, 841 06 Bratislava
Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Info Linka: +421 940 575 609
Web:  www.TvojKouc.sk

soft skills trening skolenie

Výnimočný servis a klientský prístup

Ak máte záujem o odborný kariérny rast či osobnostný rozvoj, ste na najlepšej adrese. Tím spolupracovníkov lektorov, poradcov, školitelov a koučov je pripravený Vaše vedomosti a zručnosti  rozvinúť na maximum. Kurzy a školenia Vám ušijeme na mieru. Kontaktujte nás, sme tu pre Vás. Radi Vám odborne poradíme: +421 940 575 609